preskoči na sadržaj
Natjecanja

Natjecanja šk.god. 2017./18. Vijest ima dokument u privitku

Ispod svakog naslova učitelj - mentor dao je spisak učenika koji su se prijavili za školsko natjecanje te se plasirali dalje na županijsku razinu.

 

Hvala svim učenicima i njihovim učiteljima-mentorima na uloženom trudu.

 

Školsko natjecanje iz geografije 

Na školsko natjecanje iz geografije išli su Teo Bosilj, Tamara Kefelja i Lorena Ptiček iz 5. razreda, Šimun Ćosić iz 6.razreda ( na županijskom je bio 16. od 22), Lucija Milovec iz 7. razreda ( na županijskom je bila 9. od 24 učenika) te Paula Cesar i David Đuranec iz 8. razreda. 

Školsko natjecanje iz informatike 

Školsko  natjecanje

 
Algoritmi :
5. razred : David Vodopija, Tamara Kefelja, Teo Bosil, Lorena Ptiček
6. razred: Sven i Šimun
7. razed: Lucija, Lana, Domagoj
 
Osnove informatike
8.razred: Leonardo, Paula, David
 
 
Županijsko natjecanje:
 
Algoritmi 
  • Sven - 7.mjesto
  • Šimun - 6.mjesto
  • Lana - 2
  • Domagoj - 3
  • Lucija - 5
Osnove inf. - u konkurenciji od 93 učenika
  • Leonardo - 3
  • David - 20
  • Paula 11

 

Školsko natjecanje iz njemačkog jezika 

Učenici 8. razreda Paula Cesar i David Đuranec sudjelovali su na školskom natjecanju iz njemačkog jezika gdje su ostvarili jako dobre rezultate i tako se plasirali i na županijsku razinu natjecanja koje je održano 21.02.2018. u VII Osnovnoj školi. 

 

Školsko natjecanje iz matematike 

Učenice 4.r. koji su bile na školskom natjecanju iz matematike su: Marta Milovec i Lucija Conar.

Nisu se plasirale na županijsko.

Poredak na školskom natjecanju:

1. Marta Milovec (19 bodova)  (44. je bila u  županijskom  poretku)

2. Lucija Conar (5 bodova)   (187. u županijskom poretku od 326 sveukupnih natjecatelja).

 

Dana 25.siječnja održano je školsko natjecanje iz matematike, sudjelovale su dvije učenice četvrtog razreda i osmero učenika viših razreda.

Na županijsko  natjecanje plasirali su se Lana Tkalčec, učenica 7.razreda  i Šimun Ćosić, učenik 6.razreda.  28. veljače, kada su njihovi razredni kolege zbog vremenskih neprilika bili kod kuće, Lana i Šimun su  pokazivali svoje znanje u učionicama 4. OŠ u Varaždinu. Čestitamo svim učenicima na trudu i uloženom vremenu za pripremu za natjecanja, a naročito Lani i Šimunu.

Lidrano  

Za ovogodišnju međuopćinsku smotru Lidrano, koja se održala 26.01.2018. u Osnovnoj školi Kneginec Gornji, dramska skupina naše škole prilagodila je poznatu Bajku o ribaru i ribici,  ruskoga književnika  A. S. Puškina.

U formi kazališta sjene šestaši  Sven Brlek, Dino Bosilj, Šimun Ćosić, Tin puškadija, Damjan Hamelec, Petra Majerić, Erika Martinez, Stefani Kelemenić, Matea Milovec uz pomoć učiteljice hrvatskoga jezika Suzane Đurasek Divjak, dobro su se snašli te su svojim nastupom pokazali koliko su maštoviti i uigrani. U dramsko-scenskom izrazu sudjelovali su i učenici iz OŠ „Vladimir Nazor“ iz Svetog Ilije, OŠ Šemovec, OŠ Jalžabet i domaćini.

 Izvođači su jedni druge bodrili glasnim pljeskom pa nije izostalo zadovoljstvo nakon nastupa svih okupljenih.

Na ovogodišnjoj  županijskoj smotri  Lidrano, koja se održala u OŠ Ljubešćica, učenice 7. razreda Lana Tkalčec  (urednica lista), Lorena Đuranec i Ema Bosilj (novinarke), uz podršku učiteljice Hrvatskoga jezika Suzane Đurasek Divjak, predstavile su školski  list BIP (Budi informiran, prijatelju). List je u elektroničkom obliku, jedini, uz školski list „Duga“ OŠ Sračinec, u našoj županiji. Koliko su učenice zainteresirane za ozbiljan novinarski rad i kreativno stvaralaštvo, govore mnogi članci, fotografije i  dječji radovi koji su objavljeni na stranicama BIP-a.

Prepun korisnih informacija, događanja na školi i šire, savjeta i zabave, čeka da KLIKNEŠ na BIP!

Školsko natjecanje mladih tehničara 

Na školskom natjecanju mladih tehničara u OŠ Beletinec sudjelovalo je 10 učenika.

U kategoriji maketarstvo i modelarstvo natjecali su se učenici 5. razreda: Teo Bosilj, Tamara Kefelja, Lorena Ptiček i David Vodopoija. Na županijsko natjecanje plasirala se Tamara Kefelja i osvojila 13. mjesto.

U kategoriji graditeljstvo natjecali su se učenici 6. razreda: Šimun Ćosić i Damjan Hamelec. Na županijsko natjecanje plasirao se Šimun Ćosić i osvojio 6. mjesto.

U kategoriji strojarske konstrukcije natjecali su se učenici 7. razreda: Filip Kefelja i Borna Ptiček. Na županijsko natjecanje plasirao se Filip Kefelja i osvojio 9. mjesto.

U kategoriji elektrotehnika natjecali su se učenici 8. razreda: Paula Cesar i David Đuranec. Na županijsko natjecanje plasirao se David Đuranec i osvojio 5. mjesto.

Školsko natjecanje iz biologije  

 

Školsko natjecanje iz kemije

Školsko natjecanje iz kemije održano je 7. veljače 2018. u 13:00 sati. Na natjecanju su sudjelovale učenice 7. razreda Lucija Milovec, Lana Tkalčec, Lorena Đuranec i Ema Bosilj te učenice 8. razreda Dora Bosilj i Paula Cesar.

Najbolji rezultat ostvarila je Lucija s 27.5 bodova. Samo 0.5 boda falilo joj je za prijelaz na županijsku razinu natjecanja.

Čestitamo učenicama na uloženom trudu i postignutim rezultatima.

LIK 2018. 

 

VJERONAUČNA OLIMPIJADA Slikovni rezultat za vjeronaučna olimpijada

 

ČITANJEM DO ZVIJEZDA  

Natjecanje čitanjem do zvijezda  i ove je godine  održano 15.3. u OŠ Trnovec. Uz veliki broj natjecatelja iz dvadeset i tri škole na natjecanju je sudjelovala i naša škola. Ove godine OŠ Beletinec predstavljali su naši natjecatelji, naši najbolji predstavnici škole, a to su David Đuranec, Dora Bosilj i Ana Makaj, te njihov mentor knjižničar Ivan Vincek. 

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Nataša Fadiga  datum: 14. 3. 2018. 12:20
 


TražilicaWeb stranice


Kalendar
« Ožujak 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji


Brojač posjeta
Ispis statistike od 10. 6. 2015.

Ukupno: 33263
Ovaj mjesec: 1079
Danas: 4
preskoči na navigaciju